Spiltan
Sök:

Spiltan

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sven midholm

ställde för sedan frågan: Spiltan

Hej min analys är att aldrig följa vad dom så kallade stora hästar rekommenderar förlorade mycket på guld fonder teknik fonder medecin fonder nu har jag valt bara svenska fonder går lite sakta men förhoppningsvis neråt nu alla på plus sparar i PPM 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Sven!

Helt rätt, gör din egen analys på vad och hur du vill investera, visst kan man lyssna på andra och ta inspiration, men man bör följa det man själv tror på och inte vad någon analytiker säger!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-26 klockan 09:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.