Spiltan aktiefond investmentbolag vs Avanza zero
Sök:

Spiltan aktiefond investmentbolag vs Avanza zero

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Spiltan aktiefond investmentbolag vs Avanza zero

Står i valet och kvalet mellan Spiltan Aktiefond Investmentbolag och Avanza Zero. Vilken skulle ni rekommendera?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Varför välja? Jag hade valt båda.

Vad har du för mer fonder i din portfölj?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag är ju nybörjare på sånt här, men jag hade tänkt mej någonting sånt här:

Spiltan aktiefond investmentbolag eller Avanza zero (eller båda då)

Avanza auto 3

Spiltan aktiefond Dalarna

Avanza global

Spiltan högräntefond

 

 

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Någon som vet om detta skulle kunna vara någonting? Hade tänkt mej 60% aktier, 40% ränta. Är det bra eller bör man vikta om?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Per Eriksson
 2. Vit pil

  Hej!
  Det beror på vilken tidshorisont du har.

  0-2 år: Räntekonto
  2-5 år: RikaTillsammansportförljen
  5-10 år: Nybörjarportföljen
  10 år+: Globala Barnportföljen

  Här har du en måttstock på portföljteorier du kan utgå ifrån.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Någon som vet om detta skulle kunna vara något? Hade tänkt mej 60 aktier, 40 ränta. Är det bra eller bör man kanske vikta om?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-11 klockan 11:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂