Spiltan Aktiefond investmentbolag
Sök:

Spiltan Aktiefond investmentbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av mm

Den här artikeln publicerades 2017-05-10 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Spiltan Aktiefond investmentbolag

är det värt att köpa spiltan nu? den har ju gått upp 20% redan i år! om man tänker sig något år framåt

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej mm,
Det är inte mindre köpvärt nu än tidigare.
Om det kommer en nedgång så kommer nedgången att drabba investmentbolag på ungefär samma vis som andra bolag.

Så frågan är snarare, ska jag investera i aktier nu? Och den frågan beror främst på vilken horisont du tänker dig, ett år/några år? 5-10 år? 10-20 år?

Har du en lång horisont så lönar sig aktier, är det en kort horisont så bör du ha mer räntebärande värdepapper.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-10 klockan 13:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.