Spiltan fonder
Sök:

Spiltan fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Norbert

ställde för sedan frågan: Spiltan fonder

Vad tycker Ni om spiltans räntefond ska man sälja till en okänd kurs och ta smällen eller vänta 2,3 år tills fonden återhämtar sig eller går i konkurs.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag själv ser egentligen ingen anledning att sälja om du fortfarande vill ha den exponeringen mot just företagsobligationer, visst har kanske förtroende svajat lite nu när dom stängde ned fonden för handel men den har fortfarande den exponeringen som du ville ha i början.

Enda anledning för dig då egentligen att sälja är antingen för ombalansering eller för att du inte vill äga spiltanfonder.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Handeln har öppnat idag. Blir intressant att se vad som händer med kursen.
  Frågan är om alla ska ut nu?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Niclas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2020-03-30 klockan 13:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.