spiltan pepsin
Sök:

spiltan pepsin

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av anonym

ställde för sedan frågan: spiltan pepsin

Aktien \”spiltan\” som handlas via pepsin har ju gått galet bra. Hur ser ni på framtiden för den aktien , är det en bra investering i nuläget som ni ser det?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Spiltan är ett intressant bolag, investmentbolag med mycket av sitt kapital i Paradox. Eftersom det är ett investmentbolag hade jag tittat på det precis som ett annat investmentbolag, genom att titta på vilka innehav de har, om de är intressanta och vad substansrabatten ligger på. Om bolagen i Spiltan känns intressanta och de handlas till rabatt, då kan det vara en bra signal.

Hälsningar
Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej

Splitan har ett väldigt stort innehav i Paradox Interactive och Spiltans uppgång speglar endast Paradox. Således är svaret på din fråga beroende av vad man tror om Paradox.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-08 klockan 12:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.