Spiltans fonder
Sök:

Spiltans fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin Eriksson

ställde för sedan frågan: Spiltans fonder

Hej Jan och Caroline,

Jag har följt er länge, och uppskattar ert hårda arbete för att upprätthålla rationell och aktuell information kring privatekonomi för allmänheten.

Efter Spiltans oförmåga att kommunicera (och värdera sina tillgångar) reser det ens tankar för att byta fonder till något annat. Mina frågor till dig är således:

  1. Har du bytt ut Spiltans fonder? Om ja, varför? Om nej, varför?
  2. Vilka andra fonder skulle du rekommendera för Spiltan Räntefond Sverige och Spiltan Aktiefond Investmentbolag?
  3. Hur ser dina rekommendation ut gällande köp/sälj av Spiltans fonder?

 

Allt gott,

Martin

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Martin!

Här har du lite info om hur t.ex Lysa har gått till väga och hur deras tankar går, samt lite ersättningar till Spiltan Räntefond Sverige!

Istället för Spiltan Aktiefond Investmentbolag funkar SEB Sverige Indexfond lika bra.

Jan har gjort ett inlägg där han funderar över hur dom ska göra, du hittar inlägget här!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-09 klockan 18:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.