Sponsrade länkar
Sök:

Sponsrade länkar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helena

ställde för sedan frågan: Sponsrade länkar

Hej! Jag undrar vad det innebär att er hemsida ”Innehåller sponsrade länkar från: Nordnet Shareville, Avanza, Lysa och Opti”? Tacksam för svar!Med vänlig hälsning, Helena

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Helena!

Det menas att via vissa länkar (som det ska stå ”sponsrad länk” eller liknande på), så får bloggen betalt av t.ex Nordnet om du blir kund via den länken.
Detta blir då inkomster för bloggen så att Jan ska kunna hålla på med detta på heltid.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

[Det här svaret har tagits bort av bloggadministratören på grund av sakliga fel]

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-09 klockan 15:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.