SPP Aktiefond USA vs. DJIA, SP500 och Nasdaq
Sök:

SPP Aktiefond USA vs. DJIA, SP500 och Nasdaq

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Isak

ställde för sedan frågan: SPP Aktiefond USA vs. DJIA, SP500 och Nasdaq

Kollar man på den senaste månaden så har SPP Aktiefond USA gått ner i värde samtidigt som DJIA, SP500 och Nasdaq har ökat, hur kommer det sig om fonden följer index?

 

Mvh

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Om man har USA-fonder som handlas i svenska kronor så påverkar valutarörelser också. På senare tid har kronan stärkts mot dollarn, vilket innebär att USA-fonder kan ha sjunkit trots att börsen gått upp.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.