Sprida risk mha tex räntefonder
Sök:

Sprida risk mha tex räntefonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

ställde för sedan frågan: Sprida risk mha tex räntefonder

Hej

I tex Rika tillsammans portföljen ingår ju en rätt stor andel långa och korta räntepapper. Håller du/ni de delarna utanför ett isk-konto (eftersom avkastningen oftast är låg) eller på samma isk som fond och/eller råvarudelarna?

mvh

/Jonas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jonas!

För enkelhetens skull så håller jag det på samma ISK som mina aktiefonder.

Visst går det att argumentera för att det eventuellt går att tjäna en liten slant på att hålla det utanför, men det är marginellt vad man kan tjäna anser jag och har därför valt bekvämligheten.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-26 klockan 20:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.