Stabelo/LAvanza Lånets löptid
Sök:

Stabelo/LAvanza Lånets löptid

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Liselotte N.

ställde för sedan frågan: Stabelo/LAvanza Lånets löptid

Hej,

Vad händer med mitt lån efter t.ex tre års bindningstid?

Är jag garanterad en fortsättning eller riskerar jag att ”bli utslängd?

//Lisen

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avanza är en seriös aktör så du kan sova lugnt om natten. Belåningsgraden är dessutom bara 60% så du bör kunna hitta en  annan långivare om det kniper.

Har du lån på mer än 60% av bostadens värde så är detta upplägg ingen idé. Din gamla bank lär inte släppa ifrån sig bottenlånet och ligga kvar med lån på mellan 60 och 85 % utan att kraftigt höja räntan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-16 klockan 09:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.