Stabil fond
Sök:

Stabil fond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena

ställde för sedan frågan: Stabil fond

Men finns det någon fond som är medel risk ganska stabil som man kan spara i på 10 år + . Typ 20  procent av 5000 kr i månaden som man inte behöver va jätte orolig för mvh Lena

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Helst tycker jag att du skall titta på Jans förslag till olika portföljer!

Vill du ha förslag på en enda fond  med låg riskprofil så föreslår jag Swedbank Robur Access Mix  som innehåller 50 procent aktier och 50 procent räntor. Förvaltningsavgiften är dessutom väldigt låg.

Personligen hade jag valt en renodlad aktiefond eftersom din sparhorisont är så lång. Men vill du sova gott om natten är detta ett bra val. Det skall till ett mirakel om fonden om tio år är mindre värd än vad du har satt in.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-24 klockan 14:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.