Starta en hedgefond av ”Rika tillsammans portföljen”
Sök:

Starta en hedgefond av ”Rika tillsammans portföljen”

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Starta en hedgefond av ”Rika tillsammans portföljen”

Hej Jan! Är bara nyfiken på om du aldrig varit/är sugen på själv ge dig in i fondträsket och lansera en hedgefond av rika tillsammansportföljen? Du har garanterat högt förtroende av alla oss bloggläsare/lyssnare. Kanske jag som är naiv, ett jävla jobb och svårt att få lönsamt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Nu kan jag inte tala för Jan men överlag är det är ett stort projekt att starta en hedgefond.

Processen beskrivs här. Kostnader och hur man går till väga, spännande läsning faktiskt! Intressant att se hur fonderna går till väga vid start.

https://pandium.se/blogg/2017/10/13/s-hr-startar-du-en-hedgefond

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-04 klockan 11:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.