Starta företag utan kapital....alternativt sälja något som man själv inte tillverkat.
Sök:

Starta företag utan kapital….alternativt sälja något som man själv inte tillverkat.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av E L

Den här artikeln publicerades 2017-08-09 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Starta företag utan kapital….alternativt sälja något som man själv inte tillverkat.

Hej.

Efter att ha lyssnat på klippet från 30 juli, Frågor och svar om ekonomi, blev jag nyfiken på att höra din åsikt om Nätverksbranschen. Mot slutet av videon pratade du om försäljning, hur du ändrat uppfattning över detta under åren.

Vi som håller på med Network marketing kämpar dagligen mot liknande åsikter, att vi skulle ”kränga” skräp, luras, mm.  Man får ofta höra orden ”scam” och ”pyramid”.  Folk har förutfattade meningar om något de faktiskt inte vet något om.   Jag frågar om de känner till företag som Mary Kaye och Tupperware, jo det är ju bekant i de flesta fall, och – jo det är ju bra företag som funnits i evigheter. .. men JAG skulle aldrig våga försöka sälja  …..   osv.

Men, för oss som håller på  tycker det är ett utmärkt sätt att ”sälja” produkter som vi inte själv har tillverkat, och som finns tillgängliga omgående, inte 6 månader senare.  Man behöver inget AB.

Hur ska vi som är seriösa och jobbar som representanter för seriösa företag lyckas öppna ögonen på svenskarna?  I många stora länder, USA och Asien främst, är detta företagande väldigt vanligt,  och kommer bli ännu mer vanligt eftersom fysiska butiker allt fortare försvinner nu när vi allt fortare går över till online-försäljning och direktförsäljning, samt affiliate.

Vilken är din åsikt om den utvecklingen och den typen av företagande?

Jag  arbetar med ett företag inom resebranschen, pga mitt intresse för resor, och jag ser detta som min Pensionsplan.

 

Mvh, E L

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-08-09 klockan 08:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.