stockholmsbörsens kursvärde historik
Sök:

stockholmsbörsens kursvärde historik

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: stockholmsbörsens kursvärde historik

om jag fattat rätt så har vi nu det högsta kursvärdet på börsen (tidigare var från feb. i år).

Vet ngn var man kan se en historisk kursvärdeförändring på sthlmsbörsen?

Iaf ska man då våga att göra större fond-/aktieköp nu eller vänta tills börsen faller? När och hur mkt vet ju ingen, men det känns som att uppgången efter raset i år kommer få ännu en smäll. vad säger ngn kunnig i ämnet? vad ska man göra? 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Johan,

För att se Stockholmsbörsens utveckling så kan du skriva in t.ex OMXSGI hos Avanza så får du upp hela Stockholmsbörsens utveckling inklusive utdelningar.

Jag själv har svårt med större köp vid enstaka tillfällen och föreslår alltid att man bör sprida ut sina inköp under ett visst antal månader.
Helst under ett års tid för att inte träffa av en topp.

Ingen vet hur det kommer gå i framtiden, men med alla stimulanspaket och tryckande av pengar så bör börsen fortsätta upp, detta eftersom man förstör kronans värde och då bör bolagen vara mer värde i direkta kronor.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-10 klockan 08:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.