Stora vs rekommenderade varianten?
Sök:

Stora vs rekommenderade varianten?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lars Pettersson

ställde för sedan frågan: Stora vs rekommenderade varianten?

Någon kunnig person som räknat på skillnaden i utfall? Flera fonder i stora varianten har i mitt tycke höga avgifter.

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tror att till över 80 % är det samma. Däremot har jag en misstanke – som jag inte kan bevisa – att den riskjusterade avkastningen borde bli lite högre på grund av en bättre spridning. Sedan har jag ju vissa fonder som är där av etiska/hållbara skäl som drar upp avgiften.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-11 klockan 10:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.