Storbankernas appar/hemsidor
Sök:

Storbankernas appar/hemsidor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robin

ställde för sedan frågan: Storbankernas appar/hemsidor

Hej!

Vi håller på att omförhandla vårt bolån och kommer att byta från Sparbanken då vi har fått betydligt bättre erbjudande från andra banker.

Vi tycker att det är viktigt att bankens app och hemsida fungerar bra. Bankerna vi väljer mellan är Nordea, Länsförsäkringar och Danske Bank. Är det någon som kan rekommendera någon av dessa banker baserat på deras tekniska plattformar? Andra synpunkter gällande app/hemsida?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Personligen tycker jag att Länsförsäkringar fungerar väldigt bra. Deras Internetbank är väldigt lika Swedbank, så flytten kan bli lätt.

Enligt hörsägen (vilken kan vara fel) är Nordea sämre. Danske Bank har jag ingen erfarenhet av.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Säger som Nestor om Länsförsäkringar, grym app, hemsidan inte lika bra men fungerar och servicen är väldigt bra av det jag stött på ännu iaf!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Danske bank har en OK app, men deras internetbank är verkligen usel. För egen del så löser jag detta genom att använda skandiabanken för autogiron, e-fakturor och mycket annat och bara slussa pengarna dit från danske varje gång lönen kommer, kostar inget att bara ha bankkonto på skandia.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-29 klockan 16:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂