Strukturerade produkter
Sök:

Strukturerade produkter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Yngve

ställde för sedan frågan: Strukturerade produkter

Jag är sedan några år tillbaka en trogen följare av Rikatillsammans-poddarna och följer rekommendationerna väl, förutom med min lekportfölj.

En vän kontaktade mig med denna länk och det väckte mitt intresse att förstå hur en strukturerad produkt fungerar och om utfästelserna kan vara sanna.

Kan ni inte göra några avsnitt om det och förklara för oss oförstående?

https://youtu.be/4kqPJkQHZr8

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Korta svaret är nej, håll dig borta från detta

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Stämmer in i kören.

Strukturerade produkter är medvetet svåra att förstå och du riskerar att förlora mycket pengar på sådana, som också är icke-nödvändigt dyra. Detta gäller även strukturerade produkter från storbanker!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-13 klockan 15:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.