Svenska kronan
Sök:

Svenska kronan

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders

ställde för sedan frågan: Svenska kronan

När förväntas svenska kronan gå upp? Eller kan man förvänta sig att den kommer att ligga kvar som den gör nu?…

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Den förväntas gå upp under andra veckan i augusti.

Nej, skämt å sido finns det ingen som kan säga när, eller om, den svenska kronan kommer gå upp i värde. Om det vore allmänt känt att den skulle gå upp i värde så hade den redan gjort det, det är så marknaden fungerar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-23 klockan 20:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.