Svenska småbolagsfonder
Sök:

Svenska småbolagsfonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Camilla

ställde för sedan frågan: Svenska småbolagsfonder

Jag skulle ha plus småbolag sverige index i en portfölj, nu kan jag inte köpa den på min bank. Har kollat på alternativ tex handelsbankens svenska småbolag. Tycker den är dyr. Har läst Jans bästa fonder 2019, men det finns inga alternativ. Tar gärna emot tips.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej AMF aktiefond småbolag är en väldigt bra fond som ligger på 0,4% i avgift.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Kollade på den, såg att den kan ha upp till 25% i nordiska bolag

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Camilla Timén
 2. Vit pil

  AMF är den billigaste aktivt förvaltade svenska småbolagsfonden. För tillfället har den 99% i svenska bolag och så lär det förbli – så länge bolagen i övriga Norden inte utvecklas bättre än i Sverige.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-26 klockan 11:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.