Swedbank, påverkas deras fonder?
Sök:

Swedbank, påverkas deras fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joschi

ställde för sedan frågan: Swedbank, påverkas deras fonder?

Nu när Swedbank har det lite krångligt, skrivs det om att deras fonder påverkas. Hur påverkas tex. Access asien fonden. Är det pga. Att många säljer?

Tacksam som vanligt för svar👍

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Menar du påstådda penningtvätten? Och vem skriver att deras fonder påverkas?

Nej, det gör dom förstås inte.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Joschi!

Som jag förstår så menar du det som skrivs i många ekonomiforum och tidningar nu, att vilka fonder som påverkas av Swedbanks nedgång.
Det är då fonder som har Swedbank A som ett innehav i själva fonden och inte fondbolaget Swedbank Robur direkt.

Access asien har inge Swedbank A som innehav och kommer därför inte påverkas.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Finns det alternativ till Access asien fonden? Samma avgift

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Kalle

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-21 klockan 16:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.