Swedbank Robur global impact
Sök:

Swedbank Robur global impact

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tobias Duvefjärd

ställde för sedan frågan: Swedbank Robur global impact

Swedbank har nu börjat med en fond som heter Global impact denna fond försöker de framhålla ska ta steget längre och inte bara utesluta dåliga bolag utan ska istället aktivt satsa enbart på företag som jobbar mot FN s globala mål.

 

Att bidra till en bättre värld och tjäna pengar samtidigt låter ju dock nästan som för bra för att vara sant så min fråga är är det de?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Fakta om Swedbank Robur Global Impact
https://www.sparbankeneken.se/?contentid=CID_2673558

Jag är försiktigt positiv. De väljer endast bolag som säljer ekologisk ammunition (blyfritt) och sprider porr genom internet (fossilfritt). Dessutom tobak, sprit och spel – vilken skön kombination. Men högst fem procent av varje bolag.

Jag blir nog inte rik på det här, men vad gör man inte för att göra ett intryck!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-30 klockan 15:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.