Swedbank Robur Globalfond A
Sök:

Swedbank Robur Globalfond A

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karin

ställde för sedan frågan: Swedbank Robur Globalfond A

Har nån erfarenhet av denna? Är den prisvärd?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Fonden är en så kallad aktivt förvaltande fond med en förvaltningsavgift på 1.25 procent.

Får ej förväxlas med Robur Access Global med en förvaltningsavgift på 0.20 procent! Den senare fonden har dessutom gått bättre på senare tid.

Robur Access Global är i princip likvärdig med Länsförsäkringar Global Indexnära som rekommenderas av Jan.

Personligen hade jag inte valt Global A fonden, även om det givetvis finns en viss chans att den kommer att prestera bra.

 

 


Den här artikeln publicerades 2018-10-10 klockan 19:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.