Ta ett svenskt privatlån och överföra till brittiskt företagskonto
Sök:

Ta ett svenskt privatlån och överföra till brittiskt företagskonto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Albert Hellgren

ställde för sedan frågan: Ta ett svenskt privatlån och överföra till brittiskt företagskonto

Är det möjligt för mig som privatperson att ta ett lån här i Sverige och sedan flytta över till mitt engelska företagskonto och utnyttja pengarna via mitt engelska bolag?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Att låna ut pengar ditt engelska bolag går bra. Du kan däremot inte plocka ut pengarna ur det engelska bolaget och konsumera privat utan skattekonsekvenser.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-30 klockan 11:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.