Tänk om skatt på kapital sänks under nästa mandatperiod
Sök:

Tänk om skatt på kapital sänks under nästa mandatperiod

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jan Lindahl

ställde för sedan frågan: Tänk om skatt på kapital sänks under nästa mandatperiod

Hej

Funderar att sälja äldre fond och ta fram

reavinster och byta till ISK. Men borde man

avvakta eventuell förändring av kapitalskatten?

Vad är er åsikt om detta?

Mvh

Jan

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jan!

Eftersom ingen av oss vet med säkerhet vilka som vinner valet och vad de beslutar om skatten på kapital så är det omöjligt att spekulera om. Hade personligen inte haft detta som anledning att avvakta, utan vill du byta till ISK kan du absolut göra det redan nu.

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-09 klockan 09:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.