Tankar kring min portfölj?
Sök:

Tankar kring min portfölj?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anonym

ställde för sedan frågan: Tankar kring min portfölj?

Jag sparar i dessa nu och tanken är att fylla på i dessa under en 20 års period ser det vettigt ut eller ska jag byta eller lägga till något?

Avanza Word tech by tin
Swedbank robur nyteknik
Spiltan aktiefond investmentbolag
Tin ny teknik a
Spp aktiefond usa
Länsförsäkringar global indexnära
Swedbank robur småbolagsfond

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

Ungefär som mig, du kanske ska fimpa USA fonden och lägga pengarna på globalfonden eller Spiltan fonden! Global fonden består säkert av 55% av USA!

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Håller med. LF Global består av 65% USA och Avanza World Tech 50%.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-10 klockan 00:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂