Teckna K fastigheter?
Sök:

Teckna K fastigheter?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Teckna K fastigheter?

Någon bra ide att teckna K fastigheter för att sedan sälja samma dag?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag funderar starkt på det. Med tanke på att Erik Selin är en av huvudägarna. Hyresrätter är alltid en bristvara. Har försökt som lekman göra något av en ekonomisk analys av företaget och får en känsla av att aktiekursen är ganska högt satt? Kanske för att man jämför med EQT?

vad säger ni andra kunniga?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Din analys är rätt. K-Fastigheter har förvärvat äldre bestånd till marknadspris samt byggt nya fastigheter till ganska höga produktionskostnader. Således kan det inte finnas så speciellt stora övervärden i beståndet. Men vanligt av dom är att man skriver upp förvärvade fastigheter ett par år efter förvärven med hjälp av värderingsföretag. Hallå, är alla tidigare säljare idioter?
  Nej, därför liknar detta en fastighetsbubbla.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mats Håkansson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-20 klockan 12:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.