Tesla - är det något att ha i sin aktiva hink?
Sök:

Tesla – är det något att ha i sin aktiva hink?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Magnus

ställde för sedan frågan: Tesla – är det något att ha i sin aktiva hink?

Sökte på ”tesla” här på bloggen men hittade ingenting, varken bland frågor & svar eller artiklar. Är Tesla något att ha i sin portfölj? Den har ju gått ner en del på sistone, så kanske är läge att komma in på en ok nivå nu, eller?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Enskilda aktier är inget Jan brukar kommentera eller rekommendera. Hans tankar kring det kan du läsa här: https://rikatillsammans.se/investerar-du-i-aktier-da-ar-du-hogst-sannolikt-en-loser/

Hälsningar
Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

På ren spekulation i så fall, tesla/elon musk är inte särskilt intresserade av att tjäna pengar(!). Lär gå med förlust många år till, men kursen kan förstås gå upp ändå.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-10 klockan 23:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.