Tessin
Sök:

Tessin

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Tessin

Hej Jan,

Ville fråga om du har någon erfarenhet av, eller åsikt om, fastighetsinvesteringar genom Tessin eller liknande bolag?
https://tessin.com

Jag tycker det verkar bra men ingen jag känner har provat så det är svårt att veta om det är en bra investering.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Martin,

Min grundfilosofi är att när man är klar med de tre första hinkarna i fyra-hinkar-strategin så kan man gå över till den aktiva lekhinken. I den kan man ha alternativa investeringar som t.ex. Tessin, Trine, Better Globe, Savelend m.fl. Det man behöver vara medveten om alla dessa är att de är HÖG risk, man kan förlora alla pengarna på ett bräde och att man behöver vara försiktig.

Med det sagt, så har jag själv lagt in lite pengar i Tessin. Sedan är inte riktigt fastighetslån min grej så jag prioriterar personligen andra typer av investeringar.

Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svaret!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Martin1910

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-22 klockan 20:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.