Tidigare gäst i podden
Sök:

Tidigare gäst i podden

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Amanda Andersson

ställde för sedan frågan: Tidigare gäst i podden

Hej!
Stort tack för det arbete ni gör med både podden och er blogg! Otroligt inspirerande att lyssna till er.

Jag undrar om ni möjligtvis har namnet på pappan som under sin föräldraledighet påbörjade ett sparande för sig och sin familj och satte sig in i investeringar osv? Jag har för mig att han varit med i er podd under ett avsnitt, men kan inte hitta det.
Vänliga hälsningar
Amanda Andersson

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack Amanda,

Jag vet inte riktigt på rak arm vem det är. Skulle du kunna ge lite mer info vad avsnittet handlade om?

Tack även för dina fina ord. 🙏

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-18 klockan 16:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.