Tillbaka källskatt På KF Nordea utländska aktier snabbare ? Några månader?
Sök:

Tillbaka källskatt På KF Nordea utländska aktier snabbare ? Några månader?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daww

ställde för sedan frågan: Tillbaka källskatt På KF Nordea utländska aktier snabbare ? Några månader?

Stämmer det att Nordea betalar tebax källskatten inom någon månad medans avanza kan ta några år? Och courtaget ligger på 0,06%, bättre att ha kö på Nordea?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Nordea verkar betala ut den väldigt fort faktiskt, vet inte hur dom när sig åt om dom hinner få tillbaka den så fort från dom andra staterna eller om dom själva ligger ute med dom pengarna tillsvidare.

Men ja, dom verkar va mycket snabbare än Avanza med att betala ut källskatten.
Nordea är faktiskt väldigt förmånligt i courtage också, men sedan kommer man till utseende på hemsidan/appen och hur lättillgängligt allt är, då vinner Avanza i hästlängder är min åsikt!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-30 klockan 20:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.