Tips gällande månadsparande
Sök:

Tips gällande månadsparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Victor Ahlin

ställde för sedan frågan: Tips gällande månadsparande

Hej jag är 19 år och bor hemma och undrar vilka fonder du tycker man ska ha om man ska månadsspara 3000kr om du skulle kunna komma med lite tips och vill inte behöva bry mig så mycket om de, vill ha en ”pengarmaskin” som jag kan låta vara under många år.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Victor!

Kul att du kommer igång med ditt sparande så tidigt!

Läs lite artiklar här på sidan, börja med att läsa denna artikeln:

Tjäna pengar, spara pengar och bli rik | Tips som faktiskt fungerar

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-10 klockan 19:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.