Tips på bok och intervjuperson: Tino Sanandaji
Sök:

Tips på bok och intervjuperson: Tino Sanandaji

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Elisabeth Lundberg-Karlsson

ställde för sedan frågan: Tips på bok och intervjuperson: Tino Sanandaji

Hej! Kan inte ni läsa och kommentera/recensera följande bok:

https://www.adlibris.com/se/bok/tio-tusen-miljarder-skuldkalaset-och-den-fortrangda-baksmallan-9789198378757

Den kom visserligen ut för ett år sedan, men är inte desto mindre aktuell. Den är inriktad på privatekonomiska råd mot bakgrund av det statsfinansiella läget och är skriven av en disputerad ekonom. Ni kanske även kan bjuda in honom till en intervju i ett avsnitt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack Elisabeth för tipset. Har mejlat honom nu så får vi se om han tackar ja! :-)

Hälsningar,

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-20 klockan 10:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.