Tips på bra fastighetsfonder
Sök:

Tips på bra fastighetsfonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av ERIC

ställde för sedan frågan: Tips på bra fastighetsfonder

Jag undrar om det finns några bra, billiga och passiva fastighetsfonder där ute som ett tillägg i min Globala-portfölj?

 

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tyvärr är det sällan det finns indexfonder i kategorin branschfonder. Men man kan komma ganska nära om man väljer en aktiv fond som har historisk avkastning som liknar kategorins index, både gällande avkastning och antalet bolag. Om man hittar flera av dem kan man välja två eller tre bland de billigaste för att sprida risken.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Länsförsäkringar Fastighetsfond A – Sverige,Norden.

Swedbank Robur Fastighet A SEK – Global,Sverige.

Två absolut bästa valen enligt mig. Avgiften för mig är ointressant i denna investering. Jag äger bägge med en viss fördelning, bra köpläge i bägge nu påstår jag.

Mvh Tim

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-01 klockan 20:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.