Tips på bra kalkylator
Sök:

Tips på bra kalkylator

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Björn

ställde för sedan frågan: Tips på bra kalkylator

Jag skulle vilja räkna lite på olika alternativ och själv se utfallet.

T ex skulle jag vilja jämföra  Kapitalförsäkring med Depå över en given tidsperiod där saker som ränta på ränta ingår, ett antal fondbyten ingår, de olika sätten att beskatta ingår (låg skatt på allt / skatt endast på vinst / kapitalbeskattning) etc

Finns det något sådant verktyg online?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Testa rakna.net

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-12 klockan 08:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.