Tips pa fonder om man bor i England?
Sök:

Tips pa fonder om man bor i England?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikaela

ställde för sedan frågan: Tips pa fonder om man bor i England?

Hej Jan!

Jag bor och arbetar i England och skulle vilja komma igang med mitt sparande har. Jag har hort fran kollegor att Fidelity ar en bra platform och investment ISA verkar fungera ungefar som ett ISK konto.

Jag skulle vilja satta upp en investeringsportfolj av indexfonder har i England och undrar om du har nagra tips pa bra globala, USA och emerging markets fonder?

Halsningar, Mikaela

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Mikaela!

investment ISA ser när man läser om det ut som ett praktiskt alternativ.

Jag har inte tips på specifika fonder som man kan handla i England, däremot så kan jag tipsa om denna artikel där jag skriver hur han väljer bra indexfonder:

Hur väljer och analyserar man en indexfond?

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-29 klockan 10:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.