Tips på hur man ska börja pensionsspara vid 26 års ålder
Sök:

Tips på hur man ska börja pensionsspara vid 26 års ålder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Tips på hur man ska börja pensionsspara vid 26 års ålder

Jag är 26 år gammal och studerar, har 2 år kvar av studierna. Min plan är att börja pensionsspara nu, har läst lite om Avanzas fondportföljer. Hur ska jag tänka när jag ska spara på lång sikt 40 år? Räcker det att spara privat eller är det bästa att spara i fonder? Och vilka fondportföljer är bäst?

 

Tacksam för svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Globala barnportföljen är alltid att rekommendera

Mina fondportföljer 2018 | Spara pengar långsiktigt i indexfonder

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-07 klockan 18:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.