Tips på seriös privatekonomiska rådgivning...
Sök:

Tips på seriös privatekonomiska rådgivning…

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna Larsson

ställde för sedan frågan: Tips på seriös privatekonomiska rådgivning…

Hej!

Jag behöver seriös privatekonomisk rådgivning som även kan upprätta vattentäta avtal då jag ska bli delägare inom restaurangbranschen!

 

Tack på förhand!!

 

Anna

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anna,

Mejla mig (janATrikatillsammans.se) så kan jag göra en introduktion till två som jag har använt jämte Nestors tips.

Hälsningar,
Jan

Kommentera

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Vänd dig till företagsavdelningen på en bank. Då får du förhoppningsvis en kompetent gratis rådgivning för dina planer. Behöver du ytterligare stöd har de flesta banker har god koll på vilka revisorer som är duktiga.

Att tipsa mer allmänt om rådgivare känner jag är omöjligt. ”All business is local”.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-16 klockan 13:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.