Tips: Webinar Lysa Räntor
Sök:

Tips: Webinar Lysa Räntor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik L

ställde för sedan frågan: Tips: Webinar Lysa Räntor

Hej allihopa!

Jag tänkte bara tipsa om att lysa vid lunch (12:00) ska köra ett webinar angående de senaste ändringarna i fonden, med möjlighet att ställa frågor efteråt.

Mer finns att läsa här: https://blogg.lysa.se/forandringar-i-lysa-rantor/ (scrolla ner till botten av inlägget).

Glad påsk!

 

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-09 klockan 06:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.