Tjänstepension
Sök:

Tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jeppe

Den här artikeln publicerades 2017-05-16 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Tjänstepension

Hej!

Jag har en fondförsäkring (SAF-LO) hos Länsförsäkringar Fondliv.

Någon som har erfarenhet av dem?

Hur skulle ni valt att placera?

Jag tänkte mig en LF global indexnära, LF Sverige indexnära, tillsammans med lite tillväxtmarknad. Dock hade de enbart Fidelty EMEA att välja på isf.

Hur hade ni tänkt?

 

Mvh Jesper

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jesper!

Jag har också samma funderingar i med att min tjänstepension hos LF.

Hoppas vi kan svar på frågorna.

Vänligen hälsningar

Hampus

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej.

Har likadant själv. LF Fond Liv Saf Lo. Billigaste fondförsäkring inom saf lo. Entrelösning är bra och sköter sig själv. Jag kör

LF Global index 65%

Lannebo småbolag 35%.

Man kan ha även

LF Global inx 60%

Lannebo småbolag 15%

LF Sve inx 15%

Fidelty Emea 10%

Mvh.jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-16 klockan 17:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.