Tjänstepension flytta eller inte till Nordnet?
Sök:

Tjänstepension flytta eller inte till Nordnet?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik A

ställde för sedan frågan: Tjänstepension flytta eller inte till Nordnet?

Hej Jan! Jag frågade arbetsgivaren om min Tjänstepension kunde flyttas över till Nordnet. Vilket blev accepterat, dock undrar jag om detta är klokt utav mig. Jag tänker på om det finns anledningar att stanna kvar hos Fora/Alecta för att nyttja bättre avtalade fonder t.ex.Mvh, Fredrik

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

 • *Svarar på mitt eget inlägg nu*
 • Tillägger att jag inte hunnit spara ihop något större på tjänstepensionen då jag är väldigt ”ung” så jag oroar mig inte alls för flyttavgifter eller något i den stilen, utan detta handlar om mina resterande 40 år.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Fredrik!

  Tror inte du behöver oroa dig över något angående utbudet i Nordnet, kan inte tänka mig att du får så mycket bättre i Fora eller Alecta.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-20 klockan 17:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.