Tjänstepension kap-kl
Sök:

Tjänstepension kap-kl

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Pernilla

ställde för sedan frågan: Tjänstepension kap-kl

Hej!

Jag har KAP-KL och har haft traditionell försäkring i KPA fram tills nu. Jag skulle vilja ha lite råd hur man ska tänka och vad man ska välja. Jag hade tänkt välja Länsförsäkringar men ser på deras hemsida att det inte går att välja dom som nya förvaltare. Andra förslag?

Mvh

Pernilla

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Pernilla.

När man Jämför pris på konsumenterna.se värkar som AMF Findförsäkring som är billigast och är ett bra val att byta till och flytta dina gammla traditionförsäkring till Amf Fondförsäkring. Hoppas att du är nöjd med svaret.

Mvh.jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-31 klockan 13:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.