TJP val- AMF
Sök:

TJP val- AMF

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av F

ställde för sedan frågan: TJP val- AMF

Hej!

 

Jag valde att placera min TJP i AMF. Den görs då det automatiskt i AMF’s Generationsportfölj  som är kombination av tre fonder, AMF Aktiefond Global, AMF Aktiefond Sverige och Räntefond Mix.Någon som har ett förslag på hur det är bäst att fördela den? Är det bäst att ta allt i Global?

 

tack!

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Du kan låta det vara i Generations portföljen. Riktigt bra och enkelt. Lycka till.

Mvh. Jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  tack så mycket Jack!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Felicia
 2. Vit pil

  Fast eftersom det är just TJP så hade jag tagit så hög risk det bara hade gått och skippat räntefonden, jag hade flyttat till en egen portfölj med bara aktiefonder istället.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-18 klockan 17:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.