Tömma Nordnet-portfölj och flytta till Lysa?
Sök:

Tömma Nordnet-portfölj och flytta till Lysa?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anton Grahn

ställde för sedan frågan: Tömma Nordnet-portfölj och flytta till Lysa?

Hej,

Jag öppnade ett ISK på Nordnet för ett år sedan och började spara enligt era rekommenderade fonder 2019 (barnportföljen). Nu när jag tänkte kolla vilka fonder ni rekommenderar i år blir jag mer sugen på att bara låta Lysa sköta placeringarna och flytta sparandet dit.
Bör jag bara låta mina pengar ligga kvar på Nordnet eller bör jag sälja allt och sätta in dom på Lysa-kontot istället?
Hade varit gött att ha allt på ett ställe men är det superdumt?

Mvh

Anton

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anton!

Portföljen från 2019 går absolut att fortsätta ha ett bra tag framöver, så om du inte vill vara aktiv så logga in om ett år igen och kolla så att inga stora förändringar har skett i fonderna som du har.

Men känner du själv att du inte vill göra något alls och låta någon annan sköta det så passar Lysa utmärkt!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-12 klockan 14:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.