Trad eller fondförsäkring
Sök:

Trad eller fondförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Camilla

ställde för sedan frågan: Trad eller fondförsäkring

Jag funderar på att byta till fondförsäkring, men så har jag läst att om  man har bra villkor på sin trad ska man inte byta bort den. Och hur vet man om man har bra villkor.? Det jag kunnat tagit reda på är att jag har Kpa trad räntebaserad mer vet jag inte. Sedan starten 2003 är det inbetalt 90500 kr och idag är den uppe i 148 500 kr. Är det bra?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Camilla!

Låter som att du inte har fått så jättebra avkastning, hade du haft allt i en fondförsäkring och en globalfond så hade du haft mycket mer avkastning.

Jag ser ingen anledning till att du inte ska byta, om det inte är några stora avgifter för detta?
Är inte helt insatt i tjänstepensionen och dess kostnader tyvärr.

Någon annan som är mer insatt?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-23 klockan 20:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.