Tradea optioner
Sök:

Tradea optioner

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av LeifGwO

ställde för sedan frågan: Tradea optioner

Hej, jag undrar om man kan tradea optioner i Sverige. Jag vet att man kan göra det i USA men vet inte om det är samma regler i Sverige. Jag vill välja mellan att göra optioner eller swing-tradea. Om jag skulle börja swing-tradea, vad rekommenderar ni för screeners för analyser?

Vad är era tankar om detta?

FYI: Jag investerar redan i indexfonder och aktier som slår index där jag får ungefär 14% avkastning varje år. Så jag behöver inte prioritera det.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Absolut kan du handla optioner, finns iaf tillgängligt på Avanza och Nordnet.

Tyvärr så vill jag inte rekommendera något sätt att tradea på, kan bara bli fel anser jag.
Det är något man får testa sig fram till vad som funkar bäst för dig själv och ditt sätt att följa marknaden.

Lycka till.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-16 klockan 18:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂