Trine värt det
Sök:

Trine värt det

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marcus Johansson

ställde för sedan frågan: Trine värt det

ska jag fortsätta investera i trine trots växlingsavgiften,jag får inte ha några kreditkort så jag kan inte använda ett kort utan växlingsavgift, avkastningen är väl fortfarande bättre än ett sparkonto och jag vill göra etiska investeringar och hjälpa andra för jag har så lite själv. Tacksam för tankar kring det mvh Marcus

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svår fråga. Halva grejen med Trine är ju det etiska och hållbara, så man får själv ta ställning till om man tycker att det är värt det. Sedan kan man ju låta pengarna vara kvar hos dem i EUR, på det sättet kommer valutaförlusten i spel bara den första gången.

Ett annat sätt är att skaffa sig ett EUR-konto på sin eller någon annan bank. Man kan nämligen föra över till Trines EUR-konto från sitt eget EUR-konto. Då slipper du avgiften.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-21 klockan 18:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.