Undran från en aktieamatör
Sök:

Undran från en aktieamatör

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jan Nordström

ställde för sedan frågan: Undran från en aktieamatör

Hej !Är det smartare i dessa tider,  att lägga pengar på Investmentbolag på svenska marknaden än  att handla teknikbolag i USA ?  tex Spiltan Aktiefond Investmentbolag vs Lannebo Teknik.M.v.hJanne N

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Omöjligt att svara på. Beror helt och hållet om 40-talisterna kommer att hålla sig inomhus eller inte. Det enda som är säkert är att Putin kommer att sitta tills 2036, men det är en liten tröst i ett fattigt hem.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Bäst i dessa tider är en vanligt sparkonto i en stor bank utan ränta i dessa tider gäller inte att tjäna några pengar utan att bevara pengarna ,raset har bara börjat i alla möjliga fonder .

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Erwin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-21 klockan 17:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.