Universal Gold
Sök:

Universal Gold

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ted

ställde för sedan frågan: Universal Gold

Hej!

Jag noterade den relativt nyliga produkten UPXAU (Universal Gold). Verkar vara en statligt understödd guld-produkt i blockchain-variant anpassad för lätt konsumtion och ägande, men jag är för dåligt insatt för att kunna avgöra om det är något att ha.

Är det någon som är insatt i om det är en vettig produkt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om du inte förstår produkten själv så ska du nog inte köpa den. Oavsett om någon vet något eller ej, så är det ju du som måste sätta dig in i det. Om du litar på vad någon annan säger så är risken att du sedan få kalla fötter om den går ner i värde. Been there, done that, not doing It again, det är mitt tips :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-02 klockan 09:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.