Update av det Trinity study
Sök:

Update av det Trinity study

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andre

ställde för sedan frågan: Update av det Trinity study

Det finns en update av det Trinity Study för vem som undrar om 4% fortfarande gäller   ;-)

 

https://thepoorswiss.com/updated-trinity-study/

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack för tipset om bra artikel och en bra blogg!

Helt rätt att räkna på lite nyare data och även på 50 år istället för 30 år.

T ex är det ju viktigt att tänka på att räntepapper ger dålig avkastning nuförtiden jämfört med hur det såg ut när den ursprungliga studien gjordes.

Han rekommenderar alltså 3.5% och minst 50 % aktier. Gärna 75 % aktier.

Ska bli intressant att följa utvecklingen, han ska väl finslipa lite och lägga in mer europeisk data samt periodisk ombalansering?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-18 klockan 10:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.