Uppdatering av globala barnportföljen 2019
Sök:

Uppdatering av globala barnportföljen 2019

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonatan Lundstedt

ställde för sedan frågan: Uppdatering av globala barnportföljen 2019

Hej

Jag undrar när uppdateringen av den globala barnportföljen kommer nu 2019? Eftersom fördelningen kommer förflyttas från 90/10 till 85/10/5 :) Och kommer denna uppdatering över mail?

 

mvh Jonatan

 

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Den ligger ute nu – ”Ombalansering 2019”.

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Jonatan!

En artikel om uppdateringen av Globala Barnportföljen kommer ut nästa vecka!

Ser fram emot detta!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-09 klockan 16:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.